Hüznün Adı Sonbahar Resimleri Ve Sarı Yapraklar

/ 2 Ekim 2018 / 743 / yorumsuz
Hüznün Adı Sonbahar Resimleri Ve Sarı Yapraklar

 

Doğanın en güzel tablosu Sonbahar

 

   Sonbahar bana hep hüznü hatırlatır. Müthiş renk cümbüşü , sarı yapraklar , Güneş’in kızıl rengi ile doğaya çizilmiş olağanüstü bir tablo görünümü. Her bir yaprağın rengi farklıdır adı sarı yapraklar olsa da .Mutlaka ton farkı vardır ve yollar sarı yapraklarla kaplandığında , denizdeki yakamozları hatırlatır bana . Aynı onlar gibi ışıl ışıldır görebilene. 

Bir şiir gibidir sonbahar , belki de mevsimler içinde en romantiği , en şairi , en hüzünlüsüdür . İçinde son kelimesi olduğundan belki de , bitişleri anlatır bana , ömrün bitişini , mevsimin bitişini , bir yılın bitişini . İçimin hüzünlenmesi de bundandır belki de. Bir çok şarkıya ilham vermiştir , bunlardan bir tanesi de çoğu kişi hatırlamayabilir eskiler bilir Yıldırım Gürses ‘ in Her Sonbahar Gelişinde şarkısıdır .Yalnız bizde değil tüm dünyada bir çok şarkıya ve filime ilham kaynağıdır sonbahar . 

Autumun Leaves  bir çok kişi tarafından yorumlanmış bir klasik pop ve caz şarkıdır ve sonbahar şarkılarının vazgeçilmezidir. Nat King Cole ‘dan dinlemenizi tavsiye ederim nacizane.

Ve tabii Richard Gere ve Winona Ryder ‘ın başrollerini paylaştığı New York’ta Bir Sonbahar , konusunu seversiniz , sevmezsiniz , ama Richard Gere varsa bir filmde ve  filmin isminde Sonbahar geçiyorsa benim için konu kapanmıştır :)) 

Şimdi bu kadar sonbahardan bahsettikten sonra bu konuyu niye açtığımı söyleyeyim.Nerede bir sonbahar resmi görsem , bir sarı yaprak resmi görsem dayanamam hemen bilgisayarıma indiririm. O kadar birikmişler ki , sayfamda da paylaşmak istedim bu güzellikleri. Belki benim gibi sonbahar aşığı vardır diye. 

 

Sonbahar Resimleri ve Sarı Yapraklar 

 

sonbahar resimleri

 

sonbahar fotoğrafları

 

sonbahar ve sarı yapraklar

 

autumn sonbahar resimleri

 

sonbahar resim arşivi

 

sonbaharda ağaçlar

 

sonbahar ve yalnızlık

 

orman ve sonbahar

 

sonbahar renkleri kızıl güzellik

 

şeffaf sonbahar yaprağı

 

dökülen sonbahar yaprakları , yaprak dökümü

 

rengarenk sonbahar yaprakları

Benzer Konular
Günaydın Gifleri Işıl Işıl  Günaydın Mesajları
    Günaydın Gifleri                      Harika Günaydın Gifleri ile geldim bu sefer. Watsapp , Twitter , Facebook , gibi sosyal medya..
Özür Dilerim / Zırvalar
Merhaba sözcüklerim,Yıllar önce okuduğum kitabı aralar gibiyim.Sanırım sarılmaya geldim kendime. Her zaman boş verdiğim, ertelediğim, unuttuğum,unutmak istediğim, ağlatmaktan korktuğum,susturduğum, hırpaladığım,kendime sarılmaya geldim.. Bu biraz acı biliyor musunuz?Sarılacak kimsesi olmayan kendimi..
İçimi Gömmeye Geldim
HİÇ.. Toprakları savuracağım içimin ölü yüzüne, kefenlemeden, yıkamadan gömeceğim. Saat 01:28 Neden ve nasıl oldu da konu buralara geldi, bilmiyorum. Ama konu ilk defa benim. Kendim de inanamıyorum buna, bilseniz...
Kadınlar İçin Saat Alışverişi Neden Önemlidir ?
Kadınlar  İçin Saatin Önemi Cep telefonlarının gittikçe akıllı olmaları sonucunda, aksesuar olarak kullanımı dışında artık çok da bir özelliği kalmayan, fakat zenginlik ve varlık belirtisi olan önemli aksesuar konumunu hala..
Diyet Yapmak Sabır Gerektirir
      Diyet Yaparken İnsanları Üzmemek               Sağlıklı beslenmek vücudun ayakta durması adına oldukça önemli bir kavramdır. Aksi durumda ise devreye diyet girer. Diyet yapmak işkence gibi görünse..
Telefonlarınıza Arka Planlar Android , İphone,  Whatsapp
 Mobil Telefonlarınıza Arka Planlar     Telefonlarınıza canlılık getirecek , günlük ruh durumunuza göre değiştirebileceğiniz , aşk , sonbahar , sevgi , çiçek , manzara , çizim temalı  mobil telefonlar için..