2018 Yılı Ev Dekorasyon Önerileri

/ 11 Ekim 2018 / 120 / yorumsuz
2018 Yılı Ev Dekorasyon Önerileri

 

 

 

2018 Yılı Ev Dekorasyon Fikirleri

 

Herkesin rahat ettiği ve hem şık, hem de konforlu olmasına özen gösterdiği evler 2018 yılında biraz dikkat ve biraz değişiklikle tamamen istenildiği gibi dekore edilebilir mekanlara dönüşüyor. Bu sene İskandinav etkisi evlerin hemen her köşesine sinmiş durumda. Açık renkler, az ama stil sahibi eşyalar ile devrim yaratan bu anlayışı uygulamak aslında çok da zor değil. Evlerde gereksiz fazlalıklardan kurtulmak ve genellikle beyaz, ahşap, gri ve siyah tonlarından bolca yararlanmak gerekiyor. Ağırlığı beyaz ve gri üstüne inşa etmekte fayda var.

 

 

minimalist dekorasyon fikirleri

 

minimalist dekorasyon nasıl yapılır

Minimalist Eşyalar

Tarz ama hem doğal, hem de sade tasarımlar 2018 ev dekorasyonu denince ilk akla gelenlerden diyebiliriz. Ahşabın doğallığından bolca yararlanabileceğiniz salonlarınızda özellikle uzanma koltuklu krem, bej, gri, füme veya toprak tonlarındaki kanepe ve koltuklar en çok tercih edilenler arasında yer alırken tv sehpaları da son derece sadelikten yana bir görünüm çiziyorlar. Eşyaların zemin ve duvar ile uyumlu olması minimalist tarzda son derece önemli zira evin refah ve huzurlu görünmesi için aynı rengin tonlarını kullanmak da iyi bir fikir olacaktır.

minimalist dekorasyon

 

minimalist pembe dekor

 

Tarzınızı Yansıtın

Kişiliğinizi evin her köşesinde ortaya koyabilirsiniz. Bunun için biraz cesur olmak ama tabi ki ev dekorasyonu konusunda araştırma yapmak da lazım. Özellikle eşyalarınızla uyumlu aksesuar seçimlerini biraz daha farklı renklerden tercih ederek eve hareket kazandırabilir veya renk uyumunu hiç bozmadan aynı tonlara hakim az sayıda aksesuar kullanabilirsiniz. Aplikler, masa üstü abajurları, ayaklı lambaderler ve tavan sarkıtları tüm evin havasını değiştirecek en trend ürünler olacaktır.

Benzer Konular
Günaydın Gifleri Işıl Işıl  Günaydın Mesajları
    Günaydın Gifleri                      Harika Günaydın Gifleri ile geldim bu sefer. Watsapp , Twitter , Facebook , gibi sosyal medya..
Özür Dilerim / Zırvalar
Merhaba sözcüklerim,Yıllar önce okuduğum kitabı aralar gibiyim.Sanırım sarılmaya geldim kendime. Her zaman boş verdiğim, ertelediğim, unuttuğum,unutmak istediğim, ağlatmaktan korktuğum,susturduğum, hırpaladığım,kendime sarılmaya geldim.. Bu biraz acı biliyor musunuz?Sarılacak kimsesi olmayan kendimi..
İçimi Gömmeye Geldim
HİÇ.. Toprakları savuracağım içimin ölü yüzüne, kefenlemeden, yıkamadan gömeceğim. Saat 01:28 Neden ve nasıl oldu da konu buralara geldi, bilmiyorum. Ama konu ilk defa benim. Kendim de inanamıyorum buna, bilseniz...
Kadınlar İçin Saat Alışverişi Neden Önemlidir ?
Kadınlar  İçin Saatin Önemi Cep telefonlarının gittikçe akıllı olmaları sonucunda, aksesuar olarak kullanımı dışında artık çok da bir özelliği kalmayan, fakat zenginlik ve varlık belirtisi olan önemli aksesuar konumunu hala..
Diyet Yapmak Sabır Gerektirir
      Diyet Yaparken İnsanları Üzmemek               Sağlıklı beslenmek vücudun ayakta durması adına oldukça önemli bir kavramdır. Aksi durumda ise devreye diyet girer. Diyet yapmak işkence gibi görünse..
Telefonlarınıza Arka Planlar Android , İphone,  Whatsapp
 Mobil Telefonlarınıza Arka Planlar     Telefonlarınıza canlılık getirecek , günlük ruh durumunuza göre değiştirebileceğiniz , aşk , sonbahar , sevgi , çiçek , manzara , çizim temalı  mobil telefonlar için..