2018 – 2019 AÖF Kayıt Yenileme Ne Zaman ? Kayıt Belgeleri Ve Sınav Tarihleri

/ 1 Eylül 2018 / 332 / yorumsuz
2018 – 2019 AÖF Kayıt Yenileme Ne Zaman ? Kayıt Belgeleri Ve Sınav Tarihleri

 

AÖF YENİ KAYIT VE KAYIT YENİLEME NE ZAMAN ?

 

AÖF 2018 -2019 yılı kayıt tarihleri belli oldu. Peki AÖF Kayır yenileme ne zaman ? Hangi belgeler isteniyor? İnternet üzerinden kayıt yapılabiliyormu ? Bütün bu bilgileri , araştırdım sizler için tek bir yazıda topladım .

AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Anadolu üniversitesi 2018 – 2019 AÖF kayıt yenilemeleri 24 Eylül 2018 Pazartesi başlıyır ve 05 Ekim 2018 cuma günü sona eriyor.. Yani toplamda 12 gün sürecek.

AÖF YENİ KAYIT İŞLEMLERİ

2018-2019 öğretim yılı ÖSYS Yeni Kayıt İnternet Başvuru ve Kayıt duyurusu hakkında AÖF’ten yapılan açıklama;

İnternet Başvuru İşlemleri; 03 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 09.00’da başlayıp, 10 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 17.00’de sona erecektir. İnternet Başvuru Adresi “http://aof.anadolu.edu.tr”

İnternet Başvuru ve Kayıt tarihleri, ÖSYS yerleştirme sonuçlarının açıklandığı tarihe bağlı olarak değişebilir. İnternetten başvuru yapmayan adaylar kayıt yaptıramaz. İnternetten başvuru yapmak kayıt için yeterli değildir.

Elektrik kesintisi, teknik arızalar veya İnternet hattınızın kesik olması vb. nedenlerle başvuru yapamama durumunda kalmamanız için başvurunuzu son günleri beklemeden yapınız. İnternetten başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

2018 AÖF KAYITLARI İÇİN GEREKLİ BELGELER

YKS tercih sonuçlarının dün akşam geç saatlerde açıklanması ile birlikte 2018-2019 eğitim öğretim döneminde AÖF kaydı yaptırmak isteyen öğrenci adayları kayıt belgelerini merak ediyor. Açıköğretim Fakültesi kayıt belgeleri aşağıdaki gibidir. 

1)Öğrenim Belgesi

2) Askerlik Durumu Beyanı (sadece erkek adaylar)

3) Fotoğraf

4) İnternet Başvuru Belgesi

5) Fotoğraflı-İmzalı Form

6) Öğrenci Bilgi Formu

7) Kayıt Bilgileri Sorgulama

 

2018 – 2019 AÖF SINAV TARİHLERİ

Güz Dönemi Ara Sınavı 24 – 25 Kasım 2018
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 12 – 13 Ocak 2019
Bahar Dönemi Ara Sınavı 13 – 14 Nisan 2019
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 25 – 26 Mayıs 2019
2018-2019 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı 20 Temmuz 2019

 

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF’de yeni sisteme göre bundan sonra ders seçimi yapılmadan banka ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını gerçekleştiremeyecekler. Yeni sisteme göre ders seçimi yapılmadan önce banka ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını gerçekleştiremeyecekler. AÖF’ün yaptığı açıklamada uygulanacak yeni sistem şu şekilde; “Kayıt yenileme, Ders Seçimi (Ekle-Sil) işlemi ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir.” Ders seçim işlemi aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılabilecek. AÖF kayıt yenileme ücretleri Ziraat Bankası ATM’lerinden yatırılabilecek. Öğrencilerin aof.anadolu.edu.tr adresinden kayıt yenileme işleminin gerçekleştirildiğini kontrol etmesi gerekiyor.

Benzer Konular
Günaydın Gifleri Işıl Işıl  Günaydın Mesajları
    Günaydın Gifleri                      Harika Günaydın Gifleri ile geldim bu sefer. Watsapp , Twitter , Facebook , gibi sosyal medya..
Özür Dilerim / Zırvalar
Merhaba sözcüklerim,Yıllar önce okuduğum kitabı aralar gibiyim.Sanırım sarılmaya geldim kendime. Her zaman boş verdiğim, ertelediğim, unuttuğum,unutmak istediğim, ağlatmaktan korktuğum,susturduğum, hırpaladığım,kendime sarılmaya geldim.. Bu biraz acı biliyor musunuz?Sarılacak kimsesi olmayan kendimi..
İçimi Gömmeye Geldim
HİÇ.. Toprakları savuracağım içimin ölü yüzüne, kefenlemeden, yıkamadan gömeceğim. Saat 01:28 Neden ve nasıl oldu da konu buralara geldi, bilmiyorum. Ama konu ilk defa benim. Kendim de inanamıyorum buna, bilseniz...
Kadınlar İçin Saat Alışverişi Neden Önemlidir ?
Kadınlar  İçin Saatin Önemi Cep telefonlarının gittikçe akıllı olmaları sonucunda, aksesuar olarak kullanımı dışında artık çok da bir özelliği kalmayan, fakat zenginlik ve varlık belirtisi olan önemli aksesuar konumunu hala..
Diyet Yapmak Sabır Gerektirir
      Diyet Yaparken İnsanları Üzmemek               Sağlıklı beslenmek vücudun ayakta durması adına oldukça önemli bir kavramdır. Aksi durumda ise devreye diyet girer. Diyet yapmak işkence gibi görünse..
Telefonlarınıza Arka Planlar Android , İphone,  Whatsapp
 Mobil Telefonlarınıza Arka Planlar     Telefonlarınıza canlılık getirecek , günlük ruh durumunuza göre değiştirebileceğiniz , aşk , sonbahar , sevgi , çiçek , manzara , çizim temalı  mobil telefonlar için..