2017 Bahar ve Yaz Moda Renkleri

/ 15 Şubat 2017 / 916 / yorumsuz
2017 Bahar ve Yaz Moda Renkleri

 

Soğuk kış günlerinden yavaş yavaş bahara doğru ilerliyoruz. Şu an havalar çok soğuk olsa da Mart ayına doğru yaklaşıyoruz. İlkokulda duvarda bir pano vardı mevsimleri 4 e bölmüştü . Aralık Ocak Şubat kış Mart Nisan Mayıs İlkbahar Haziran Temmuz Ağustos Yaz Eylük Ekim Kasım Sonbahar diye. Mart ayına doğru yaklaşıyorsak bahar günlerine yaklaşıyoruz demektir . O zaman bakalım 2017 ilkbahar ve yaz moda renkleri nelerdir , hangi renkler modaya hakim olacak .

Bu ilkbahar ve yaz cıvıl cıvıl renkler moda öncelikle onu söyleyeyim. Doğanın hemen hemen tüm renkleri bu sene  bahar ve yaz modasına hakim. Mavinin 3 tonu , pembenin en parlak ve kör edicisi , sarının en çaylak olanı. Ama bütün bunların yanında bu kadar parlak ve göz alıcı renkler kullanamam diyenler için notr renkler de mevcut .

2017 ilkbahar ve yaz moda renklerinden kendimize en uygun olanı en rahat kullanabileceğimiz tonları seçmek bize kalmış şimdi bir bakalım renklere

 

 

 

 

 

Benzer Konular
Yazlık Örgü Çanta Modelleri
Yaz mevsiminde kullanılabilecek , tığ işi , motifli , boncuklu , püsküllü , rengarenk yazlık örgü çanta modellerinden örnekler topladım , hepsi birbirinden güzel. El işine meraklı kadınlarımız yaz aylarında..
Vücut Sıkılaştırmak İçin Kullanılan Bitkisel Yağlar
Cilt ve saç bakımından sonra dikkat edilmesi gereken en etkili yöntemlerden birisi de vücut sıkılaştırma. Doğum sonrası sarkmalar, selüloit ve aşırı kilo alıp verme sonrasında oluşan çatlaklar, kadınların kabusu haline..
Evde Hazırlanabilen Gençleştirici Doğal Yüz Serumu
Bazı hanımlar doğum günlerinde beklenen mutluluğu göstermemekte.Sebebi her doğum günlerinde bir gerçekle burun buruna geliyor olmaları. Burun buruna gelinen gerçek yaşlanıyor olduklarını fark etmeleri. Yaşlandığını hisseden her hanım, bir çok..
Saçlarınızdaki Beyazlardan Doğal Maskeler İle Kurtulun
    Beyaz Saçlara İyi Gelen Bakım Maskeleri Saçlarımız yıllar geçtikçe ve yaşımız ilerledikçe beyazlaşsa da bu beyazlamaların yaş ile ilgisi olduğunun yanı sıra genetik olarak ve saç boyalarından da..
Kadınların Güzellik Uğruna Yaşadığı Zorluklar Nelerdir ?
    Kadınların Güzellik Uğruna Yaptığı Şeyler                 Güzel olmak ve güzel görülmek hemen hemen bütün kadınların içinde var olan duygularından biridir. Kadın doğası gereği beğenilmek ve güzel..
Sağlıklı Saçlar İçin Doğru Şampuan Hangisi ?
      Kadınlar İçin En İyi Şampuan Alışverişi    Saç bakımı ne kadar da önemli, herkes çok güzel saçları olmasını ister hatta bu saçlarla çevrelerinden iltifatlar duymak insanı ufka..