2017 İlkbahar Yaz Ayakkabı Modasına Bakış

/ 10 Mart 2017 / 1.715 / yorumsuz
2017 İlkbahar Yaz Ayakkabı Modasına Bakış

Bir kadının vazgeçilmezleri arasında olan ayakkabılar 2017 İlk bahar /Yaz döneminde yine aklımızı karıştıracak.
Spor olanından klasik olanına günlük olandan ,abiyesine kadar 2017 İlkbahar / yaz ayakkabılarda rengarenk modellerle karşımıza çıkıyor.
Çiçek motifleri,taşlar,boncuklar , fiyonklar ayakkabıları süslüyor. 2017 yılının ayakkabı trendlerinde 70’li 80’ ve 90’lı yılların esintilerini
yine çokça göreceğiz, mesela keten botlar çizmeler var 2017 ilkbahar/ yaz ayakkabı modelleri arasında, en çok buna sevindim. Yaz günü bot çizme giyilirmi demeyin , çok da güzel giyilir.
Bir zamanlar vazgeçilmezim di sonra hiç üretilmedi.
Bu sene sanırım kavuştum keten bot ve çizmelerime .2017 İlk bahar / yaz ayakkabılarında kısa topuklu bağcıklı modellere de fazlasıyla yer verilmiş.
Ayakkabı ya da çizme olsun bu sezon çeşitli renk ve desenli tasarımlardan bahsetmemek olmaz. Baskılı , çiçek desenli ayakkabıların
tek başına tarz yaratacağı bu sezon yaşanacağına inanıyorum , çiçek baskılı bu ayakkabı ve botlarla dikkatleri üzerinize çekebilir,
şık bir kadınsı görünüm yakalayabilirsiniz. Tabi ki vazgeçilmezimiz spor ayakkabılar. Artık spor ayakkabı modelleri de o kadar çeşitli ki,
rengarenkler, düz beyazlar , pullu taşlı modeller, çiçek baskılılar, gökkuşağı renkleri taşıyanlar , hepsinden birer tane almak istiyor insan 🙂
Rahatlığı tartışılmaz ama bir çok kişinin sevmediği platform ayakkabılar da 2017 ilk bahar / yaz ayakkabı modelleri arasında yerini almış .
Mini etek ve uzun etekle kombilenebilen zarif stilettolar giyilmesi kolay olmasa da kadına çok zarif bir görünüm verdiği gerçeğini unutmamak lazım .
Sadece benim düşüncem olarak bir ekleme yapmak istiyorum bütün modellerin içinde 2017 ilk bahar / yaz modasında tek beğenmediğim gözüme çok kötü
görünen , çorapla giyilen sandaletlerdi. Hiç sevemedim . Mutlaka çok rastlayacağız bu tür kullanıma ama ben sevemedim .
Ayakkabının güzel ve şık olması kadar rahat olması da önemli , özellikle çalışan kadınların bütün günayağında olan ayakkabılara bu konuda daha dikkat etmek gerekiyor. Çok düz ve çok yüksek ayakkabıları tavsiye etmiyor ortopedistler.
Bu da kısa bir bilgi olsun .
2017 ilkbahar / Yaz ayakkabı modellerine bakarken çok uçuk modellerin yanında , alabileceğim bir sürü ayakkabı da seçtim 🙂 aralarından bir eleme
yapacağım eğer başarabilirsem .Çünkü bazıları gerçekten çok güzel .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benzer Konular
Yazlık Örgü Çanta Modelleri
Yaz mevsiminde kullanılabilecek , tığ işi , motifli , boncuklu , püsküllü , rengarenk yazlık örgü çanta modellerinden örnekler topladım , hepsi birbirinden güzel. El işine meraklı kadınlarımız yaz aylarında..
Vücut Sıkılaştırmak İçin Kullanılan Bitkisel Yağlar
Cilt ve saç bakımından sonra dikkat edilmesi gereken en etkili yöntemlerden birisi de vücut sıkılaştırma. Doğum sonrası sarkmalar, selüloit ve aşırı kilo alıp verme sonrasında oluşan çatlaklar, kadınların kabusu haline..
Evde Hazırlanabilen Gençleştirici Doğal Yüz Serumu
Bazı hanımlar doğum günlerinde beklenen mutluluğu göstermemekte.Sebebi her doğum günlerinde bir gerçekle burun buruna geliyor olmaları. Burun buruna gelinen gerçek yaşlanıyor olduklarını fark etmeleri. Yaşlandığını hisseden her hanım, bir çok..
Saçlarınızdaki Beyazlardan Doğal Maskeler İle Kurtulun
    Beyaz Saçlara İyi Gelen Bakım Maskeleri Saçlarımız yıllar geçtikçe ve yaşımız ilerledikçe beyazlaşsa da bu beyazlamaların yaş ile ilgisi olduğunun yanı sıra genetik olarak ve saç boyalarından da..
Kadınların Güzellik Uğruna Yaşadığı Zorluklar Nelerdir ?
    Kadınların Güzellik Uğruna Yaptığı Şeyler                 Güzel olmak ve güzel görülmek hemen hemen bütün kadınların içinde var olan duygularından biridir. Kadın doğası gereği beğenilmek ve güzel..
Sağlıklı Saçlar İçin Doğru Şampuan Hangisi ?
      Kadınlar İçin En İyi Şampuan Alışverişi    Saç bakımı ne kadar da önemli, herkes çok güzel saçları olmasını ister hatta bu saçlarla çevrelerinden iltifatlar duymak insanı ufka..