2017′ de Eskilerden Bir Rüzgar : Şişme Montlar

/ 31 Ocak 2017 / 1.070 / yorumsuz
2017′ de Eskilerden Bir Rüzgar : Şişme Montlar

1990 ile 2000 yılları arası kış mevsimleri şişme montların yıllarıydı . Çocuktan büyüğe, erkekten kadına  bir şişme mont dalgası vardı , sonra zaman içinde kayboldu gitti , çok severdim üşütmezdi , kendi montumu giydim daha sonra oğlum büyüyünce ondan kalan montları da kullandım , sonra bulamadım,tek tük bazı yerlerde rastlıyordum ama ya bedeni uymuyordu ya rengi istediğim gibi değildi , 2017 de fırtına gibi tekrar şişme montlar vitrinleri süsledi . Kış mevsimi gelince benim gibi kat kat giyinenlerdenmisiniz bilmiyorum , şişme montlara baktığınızda içinizden ben bununla üşümem diye bir düşünce geçmiyor değil, üstelik kat kat giyinmeden . İçerisindeki hava kanalları sayesinde soğuk havanın içeriye girmesini engellediği için şişme montların sıcak tuttuğu da bir gerçek . Soğuk kış günlerinin başlamasıyla beğendiğim bir kaç şişme mont modelini sizlerle paylaşmak istedim . 3 modeli var şişme montların ,Kısa olanları çok daha rahat ve sportiftir ama ben onlarla üşüdüğüm için tercihim diz üstü modelleri ,  daha ağır ve şık görünümü olduğunu düşünüyorum ve tabi daha sıcak tuttuğunu.. Birde diz altında biten modeller var mont zaten kabarık olduğundan bana çok hantal gibi geliyor , tabii bu benim düşüncem 🙂 kadın, genç kız, çocuk ve erkek , herkese göre modeli olan ve bütün bu gruplar tarafından kullanılabilen şişme montların diğer adı da puffer mont ama şişme mont daha akılda kalıcı 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benzer Konular
Yazlık Örgü Çanta Modelleri
Yaz mevsiminde kullanılabilecek , tığ işi , motifli , boncuklu , püsküllü , rengarenk yazlık örgü çanta modellerinden örnekler topladım , hepsi birbirinden güzel. El işine meraklı kadınlarımız yaz aylarında..
Vücut Sıkılaştırmak İçin Kullanılan Bitkisel Yağlar
Cilt ve saç bakımından sonra dikkat edilmesi gereken en etkili yöntemlerden birisi de vücut sıkılaştırma. Doğum sonrası sarkmalar, selüloit ve aşırı kilo alıp verme sonrasında oluşan çatlaklar, kadınların kabusu haline..
Evde Hazırlanabilen Gençleştirici Doğal Yüz Serumu
Bazı hanımlar doğum günlerinde beklenen mutluluğu göstermemekte.Sebebi her doğum günlerinde bir gerçekle burun buruna geliyor olmaları. Burun buruna gelinen gerçek yaşlanıyor olduklarını fark etmeleri. Yaşlandığını hisseden her hanım, bir çok..
Saçlarınızdaki Beyazlardan Doğal Maskeler İle Kurtulun
    Beyaz Saçlara İyi Gelen Bakım Maskeleri Saçlarımız yıllar geçtikçe ve yaşımız ilerledikçe beyazlaşsa da bu beyazlamaların yaş ile ilgisi olduğunun yanı sıra genetik olarak ve saç boyalarından da..
Kadınların Güzellik Uğruna Yaşadığı Zorluklar Nelerdir ?
    Kadınların Güzellik Uğruna Yaptığı Şeyler                 Güzel olmak ve güzel görülmek hemen hemen bütün kadınların içinde var olan duygularından biridir. Kadın doğası gereği beğenilmek ve güzel..
Sağlıklı Saçlar İçin Doğru Şampuan Hangisi ?
      Kadınlar İçin En İyi Şampuan Alışverişi    Saç bakımı ne kadar da önemli, herkes çok güzel saçları olmasını ister hatta bu saçlarla çevrelerinden iltifatlar duymak insanı ufka..