7 Nisan 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları Günlük Burçlar

/ 6 Nisan 2018 / 1.283 / yorumsuz
7 Nisan 2018 Cumartesi  Günlük Burç Yorumları Günlük Burçlar

 

 

 

 

 

7 Nisan 2018 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

Burç yorumları,günlük burç yorumları,7 Nisan 2018 Günlük Burç Yorumlarında Koç ,Boğa ,İkizler, Yengeç , Aslan ,Başak , Terazi , Akrep , Yay , Oğlak ,Kova ,Balık burçları , ilişkiler , aşk , çalışma yaşamı , sağlık , aile , çocuklar , finansal durumlarda sizleri neler bekliyor öğrenebilirsiniz .

 

 

 

 

 

 

 

koc burcu günlük yorumu

 

7 Nisan 2018 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Gergin etkiler nedeniyle zor bir hafta geçirdiniz . Bu gün ailenizle birlikte biraz rahatlamak isteyebilir , arkadaşlarınızla bir araya gelecek programlar yapabilirsiniz . Ailenizle veya partnerinizle gelirlerinizi veya finansal konularda konuşmalar yapabilirsiniz .Canınızı sıkan konular yavaş yavaş hayatınızdan çıkıyor .

 

 

Boğa burcu günlük yorumu

 

7 Nisan 2018 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Venüsün burcunuza yaptığı transit nedeniyle , aşk yaşamınızda geçmişte yaşananları , hatalarınızı bir kenara bırakarak , ciddi ilişkiye adım atabilirsiniz . Aileniz de bu ilişkiye sıcak bakacak . Çalışma yaşamında bir takım teklifler alabilirsiniz , bu teklifleri iyice araştırıp , ondan sonra değerlendirin ..

 

 

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

 

7 Nisan 2018 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu gün çok zorlanarak geçirdiğiniz , gergin etkilerin yoğun olduğu haftada yaşadıklarınızı tekrar değerlendirmeye alacak ve bazı kararlara varacaksınız .Boğa burcunda transit durumunda olan Venüs keyfinizi yerine getirse de , finansal zorlukları hala atlatmış sayılmazsınız .Ödemeler , harcamalar , hala gündeminizde .

 

 

yengeç burcu günlük burç yorumu

 

7 Nisan 2018 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

İlişkiler anlamında çok gergin bir haftayı geride bıraktınız , bu gün Venüsün Boğaya yaptığı transit nedeniyle finansal anlamda bazı kazanımlar elde edebilirsiniz . Bu arada partnerinizle aranızda yaşanan gerginlikler yavaş yavaş yerini güzel konuşmalara bırakacak . Bekar Yengeçler
aşkta süprizlere hazır olun .

 

 

aslan burcu günlük burç yorumu

 

7 Nisan 2018 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yorumu

Bu gün Venüsün Boğa transiti ile keyfiniz yerine geliyor , yolunuzdaki engeller açılıyor , yapmak istedikleriniz için güzel fırsatlarla karşılaşıyorsunuz . Hafta sonu olmasına rağmen yoğun bir gün geçireceksiniz , ama bu keyfinizi bozmayacak . Negatif düşüncelerden uzaklaşın .

 

 

başak burcu günlük yorumu

7 Nisan 2018 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yorumu

Bu günü kendinize ayırıyorsunuz , Venüsün Boğa transitinden aldığınız destek ile , arkadaşlarınızla güzel bir program yaparak günün keyfini çıkarın . Pozitif düşünceler içinde , olayları daha yumuşak karşılarsanız , aileniz ya da partnerinizle halledemediğiniz konuları rahatlıkla halledebilirsiniz .

 

terazi burcu günlük yorumu

7 Nisan 2018 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yorumu

Venüsün Boğa transiti , gergin etkilerle stresli geçirdiğiniz haftada yaşamış olduğunuz kırgınlıkları düzeltebilir . Finansal anlamda her şey yoluna girmeye başladı , bu gün maddi olarak kendinizi daha rahat hissedeceksiniz . Beklenmeyen yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz .

 

akrep burcu günlük yorumu

 

7 Nisan 2018 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yorumu

Boğadaki Venüs transiti , bu gün size rahat bir nefes aldırıyor . Fazlasıyla gergin geçirilen bir haftanın ardından , kırdığınız ya da kırıldığınız kişilerle aranızdaki sorunları halledebilirsiniz . Trafikte veya bulunduğunuz ortamda dikkatsizlik sonucu yaşanacak ufak kazalara karşı dikkatli olun.

 

yay burcu günlük yorumu

 

7 Nisan 2018 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yorumu

Venüsün Boğa burcundaki transiti tereddüt ettiğiniz konularda karar vermeniz ve harekete geçmeniz için size destek veriyor . Bu hamleyi yaparken Merkür Retrosunu da göz önünde bulundurun . Arkadaş bildiğiniz birinin size duygusal boyutta açılması sizi şaşırtabilir .

 

 

oğlak burcu günlük yorumu

 

7 Nisan 2018 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Venüsün Boğa Burcuna yaptığı transit önünüzde şans kapılarını açıyor Sevgili Oğlaklar . Bu gün planladığınız işleri yapmak için uygun bir gün .Çocuk sahibi olmak isteyen Oğlaklar için gökyüzü desteğini esirgemiyor . Kariyer planlarınızda istediğiniz gibi gidiyor şans sizden yana .

 

 

kova burcu günlük-yorumu

7 Nisan 2018 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yorumu

Haftayı stresli ve ruhen çok yorularak geçirdiniz bu günü kendinize ayırıp kafanızı dinlemek istiyorsunuz . Sizinle iletişime geçmek isteyen bazı kişilerle konuşmalarınızda dikkatli olun , ağzınızdan laf almak istiyor olabilirler . Spekülasyona açık bir gündesiniz , ama siz
bu durumdan kurtulabilecek kıvrak zekaya sahipsiniz .

 

 

balık burcu günlük yorumu

7 Nisan 2018 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yorumu

Bu gün bekar Balık burçları aşkla ilgili güzel anlar yakalayabilirler . Evli Balıklar partnerleri ile konuşmalarında ufak detayları görmezden gelirlerse günün keyfini çıkarabilirler . Maddi anlamda sizi yoran durumlar için kafanızda oluşan bazı planları , yakın çevrenizle paylaşabilir, onların desteğini alabilirsiniz .

 

 

Koç Burcu Günlük Fal,Boğa Burcu Günlük Fal,İkizler Burcu Günlük Fal,Yengeç Burcu Günlük Fal,
Aslan Burcu Günlük Fal,Başak Burcu Günlük Fal,Terazi Burcu Günlük Fal,Akrep Burcu Günlük Fal,
Yay Burcu Günlük Fal,Oğlak Burcu Günlük Fal,Kova Burcu Günlük Fal,Balık Burcu Günlük Fal

Benzer Konular
Boğa Burcu Mayıs Ayı 2021 Aylık Burç Yorumu
  Boğa Burcu Mayıs Ayı 2021 Aylık Burç Yorumu     Mayıs ayı sizlerin sinirleri ile oynasa da , her olayda sakin kalmayı başaracaksınız. Olayları gözlemleyerek kararlarınızı ona göre vereceksiniz..
Koç Burcu 2021 Mayıs Ayı Burç Yorumları
Koç Burcu Mayıs 2021 Aylık Burç Yorumu Koç Burcu 2021 Mayıs Kariyer Mayıs ayı Koç Burçlarına hareketlilik ve enerji kazandıracak bir ay . Özellikle iş yaşamında yaptığınız işlerde ön plana..
21 Haziran 2019 Cuma Günlük Burç Yorumları , Günlük Burçlar
Burç yorumları,günlük burç yorumları,astrolojik burç yorumları 21 Haziran 2019 Cuma Burç Yorumlarında Koç,Boğa,İkizler,Yengeç,Aslan,Başak , Terazi,Akrep,Yay,Oğlak,Kova,Balık burçları,ilişkiler,aşk,çalışma yaşamı, sağlık,aile,çocuklar,finansal durumlarda sizleri neler bekliyor öğrenebilirsiniz. 21 Haziran 2019 Cuma Koç Burcu Bugün..
20 Haziran 2019 Perşembe Günlük Burç Yorumları , Günlük Burçlar
Burç yorumları,günlük burç yorumları,astrolojik burç yorumları 20 Haziran 2019 Perşembe Burç Yorumlarında Koç,Boğa,İkizler,Yengeç,Aslan,Başak , Terazi,Akrep,Yay,Oğlak,Kova,Balık burçları,ilişkiler,aşk,çalışma yaşamı, sağlık,aile,çocuklar,finansal durumlarda sizleri neler bekliyor öğrenebilirsiniz. 20 Haziran 2019 Perşembe Koç Burcu 27..
19 Haziran 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları , Günlük Burçlar
Burç yorumları,günlük burç yorumları,astrolojik burç yorumları 19 Haziran 2019 Çarşamba Burç Yorumlarında Koç,Boğa,İkizler,Yengeç,Aslan,Başak , Terazi,Akrep,Yay,Oğlak,Kova,Balık burçları,ilişkiler,aşk,çalışma yaşamı, sağlık,aile,çocuklar,finansal durumlarda sizleri neler bekliyor öğrenebilirsiniz. 19 Haziran 2019 Çarşamba Koç Burcu Bu..
18 Haziran 2019 Salı Günlük Burç Yorumları , Günlük Burçlar
Burç yorumları,günlük burç yorumları,astrolojik burç yorumları 18 Haziran 2019 Salı Burç Yorumlarında Koç,Boğa,İkizler,Yengeç,Aslan,Başak , Terazi,Akrep,Yay,Oğlak,Kova,Balık burçları,ilişkiler,aşk,çalışma yaşamı, sağlık,aile,çocuklar,finansal durumlarda sizleri neler bekliyor öğrenebilirsiniz. 18 Haziran 2019 Salı Koç Burcu Sevdiğiniz..