2018 Kına Gecesi Kıyafetleri ve Abiyeleri

/ 16 Mart 2018 / 4.176 / 2 Yorum
2018 Kına Gecesi Kıyafetleri ve Abiyeleri

 

 

 2018 Kına Gecesi Kıyafetleri

Kına gecesi düğün öncesinde eskiden sadece kızların , kız evinde toplandığı , eğlendiği , kınaların yakılıp , yanık türkülerle gelinin ağlatıldığı , sonra da oyun havalarıyla eğlenildiği bir eğlenceyken günümüzde artık salonlarda yapılan , erkeklerin de katıldığı , bindallılarla , tarihi kıyafetlerle , şölen şeklinde kutlanan bir gece artık .

Çok katılamadım son senelerde ama bildiğim kadarıyla gelin önce bindallı ile salona geliyor , kına olayı bittikten , arkadaşları etrafında dönerek türküler söyledikten sonra , gelin kıyafet değişip abiye kıyafet giyiyor ve kına gecesine abiye kıyafetle devam ediyor. 

Bu yüzden bu paylaşımı hazırlarken 2018 kına gecesi kıyafetlerini bindallı ve abiye olarak hepsinden paylaştım , inşallah doğru biliyorumdur . Yanlışsa yazın 🙂 sizlerden gelen yorumlar çok önemli benim için .

Kına geceleri için organizasyon şirketleri falan varmış , özellikle kına geceleri düzenliyorlarmış . Daha neler öğreneceğim bakalım .  

 

 

2018 Kına Gecesi Abiyeleri

Evlenecek olan kızlarımızın işi gerçekten zor , nişan elbisesi düşün , kına gecesine iki elbise düşün , gelinlik düşün , bunlara uygun ayakkabı takı , saç şekli , makyaj düşün . Allah kolaylık versin .

Tabii bir de gelinin arkadaşları var , 3 yakın arkadaşı evlense , 3 nişan , 3 kına gecesi , 3 düğün elbisesi 🙂 Hepsine aynı elbise giyilmez herkes birbirini tanıyor . 

Bu söylediğim şaka gibi gelebilir ama bu olay başıma geldi onun için yazdım , bir arkadaş , yeteerrr demişti , biri bitmeden diğeri evleniyor , hepsine ayrı kıyafeti nerden bulacağım . 🙂

İşte bende bunu düşünerek buraya konu açıyorum , ayrı ayrı kına gecesine kıyafet ve abiye nerden bulacağım diyorsanız işte burdan bulabilirsiniz belki .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kına gecesi elbiseleri , kına gecesi kıyafetleri , bindallılar , hint kıyafetleri , kına gecesi abiyeleri , 2018 kına gecesi kıyafetleri , 2018 kına gecesi abiyeleri , kına gecesi , kına geceleri

 

Benzer Konular
Yazlık Örgü Çanta Modelleri
Yaz mevsiminde kullanılabilecek , tığ işi , motifli , boncuklu , püsküllü , rengarenk yazlık örgü çanta modellerinden örnekler topladım , hepsi birbirinden güzel. El işine meraklı kadınlarımız yaz aylarında..
Vücut Sıkılaştırmak İçin Kullanılan Bitkisel Yağlar
Cilt ve saç bakımından sonra dikkat edilmesi gereken en etkili yöntemlerden birisi de vücut sıkılaştırma. Doğum sonrası sarkmalar, selüloit ve aşırı kilo alıp verme sonrasında oluşan çatlaklar, kadınların kabusu haline..
Evde Hazırlanabilen Gençleştirici Doğal Yüz Serumu
Bazı hanımlar doğum günlerinde beklenen mutluluğu göstermemekte.Sebebi her doğum günlerinde bir gerçekle burun buruna geliyor olmaları. Burun buruna gelinen gerçek yaşlanıyor olduklarını fark etmeleri. Yaşlandığını hisseden her hanım, bir çok..
Saçlarınızdaki Beyazlardan Doğal Maskeler İle Kurtulun
    Beyaz Saçlara İyi Gelen Bakım Maskeleri Saçlarımız yıllar geçtikçe ve yaşımız ilerledikçe beyazlaşsa da bu beyazlamaların yaş ile ilgisi olduğunun yanı sıra genetik olarak ve saç boyalarından da..
Kadınların Güzellik Uğruna Yaşadığı Zorluklar Nelerdir ?
    Kadınların Güzellik Uğruna Yaptığı Şeyler                 Güzel olmak ve güzel görülmek hemen hemen bütün kadınların içinde var olan duygularından biridir. Kadın doğası gereği beğenilmek ve güzel..
Sağlıklı Saçlar İçin Doğru Şampuan Hangisi ?
      Kadınlar İçin En İyi Şampuan Alışverişi    Saç bakımı ne kadar da önemli, herkes çok güzel saçları olmasını ister hatta bu saçlarla çevrelerinden iltifatlar duymak insanı ufka..

2018 Kına Gecesi Kıyafetleri ve Abiyeleri (2 Yorum)

  1. Kına gecesi sektörü oluştu resmen , en az düğüne yakın masraf yapılıyor kına gecelerinde . Kıyafetler çok güzel ama satın alınıyorsa yazık , bindallıyı başka nerde kullanacaksın , kiralanıyorsa olabilir.

  2. Hoşgeldiniz , bazı yerler kiralıyor diye biliyorum , çoğu kişi de kiralıyordur , en mantıklı olan kiralamak , bindallı her zaman kullanılacak bir giysi değil , bir tek kına gecesi için satın almak , herkes için uygun olmayabilir , gelinlik gibi sanırım kiralanıyor .